Is betalen bij EST’SEVEN veilig?

Veilig online betalen is voor onze webshop van groot belang. Daarom voldoet niet alleen onze betalingsverbinding, maar onze complete webshop aan de meest strenge voorwaarden. U kunt webshops die daaraan voldoen herkennen aan het gesloten slotje dat voor onze URL in de adresbalk staat.

Welke betaalmethodes accepteren jullie?

Bij Est’Seven kun je op de volgende manieren betalen:

  • iDeal
  • Creditkaart

Voor een snelle bezorging raden wij aan te kiezen voor een directe betaalmethode zoals iDeal, bestellingen geplaatst met deze methoden worden direct verzonden.

Indien je in het bezit bent van een (persoonlijke) kortingscode dient deze voor het plaatsen van je bestelling te worden ingevoerd. Wij kunnen kortingscodes niet achteraf verrekenen.

Hoe gebruik ik mijn kortingscode?

Zodra je je winkelwagen hebt gevuld en doorgaat naar de kassa verschijnt er een overzicht waar je onder andere je gegevens invult. Rechts van deze pagina kun je je bestelling controleren & indien je in het bezit bent van een kortingscode kun je deze gebruiken door in de checkout de code in te voeren in het scherm couponcode en vervolgens te klikken op toepassen. De code wordt automatisch doorgevoerd.

Korting op korting is helaas niet mogelijk. Om die reden zijn uitgegeven kortingscodes niet geldig in combinatie met andere kortingscodes en/of afprijzingen in bijvoorbeeld de Sale.

Contact

Shop Est'Seven

Raasdorpwerweg 185 N

1075 KV Lijnden