Hoe retourneer ik een bestelling?

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij EST’SEVEN heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na ontvangst. Hierbij is het wel van belang om te vermelden dat je een aankoopbewijs nodig hebt om je geld terug te krijgen of garantie te krijgen.

Pakketje retour sturen, inclusief de pakbon, naar onderstaand adres:

Shop Est’Seven, Raasdorperweg 185-N, 1175KV te Lijnden

​Een retourzending en verwerking hiervan duurt maximaal 14 dagen. Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct door ons terug gestort op je (bank)rekening/creditcard die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling, minus de verzendkosten. Dit duurt vanaf het moment van overmaken maximaal 10 werkdagen.

Belangrijk: wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels en verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

​Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Stuur de artikelen die je wenst te retourneren of om te ruilen in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt. Niet-identificeerbare retourzendingen worden zo mogelijk teruggestuurd naar de afzender.

Let op: de retourkosten (dit zijn de kosten die je betaalt voor het terugsturen van de bestelling naar ons) zijn voor eigen rekening!

Krijg ik het totaal betaalde bedrag retour?

Bij EST’SEVEN proberen we altijd met onze klanten mee te denken. Mocht jouw aankoop niet naar wens zijn, dan heb je altijd de mogelijkheid om deze retour te sturen. Hierbij is het wel van belang dat je een aankoopbewijs hebt, zodat wij met je mee kunnen kijken naar het retourneren van je geld of het geven van garantie. Als alles is gecheckt kun je jouw aankoop naar ons retour sturen.

Sale kan alleen geruild worden voor een andere maat of tegen een tegoedbon.

Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag dat jij hebt betaald voor je bestelling direct door ons terug gestort op je (bank)rekening/creditcard. Dit duurt vanaf het moment van overmaken circa 5 werkdagen. Als je betaald hebt met een creditcard kan het zijn dat het wat langer duurt.

Let op: de verzendkosten en de retourkosten (dit zijn de kosten die je betaald voor het terugsturen van de bestelling naar ons) zijn voor eigen rekening!

Kan ik een artikel omruilen?

Ja, dit is mogelijk. Wil je een andere maat of kleur? Dan kan je contact met ons opnemen via info@estseven.com

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?

Dit lossen we zo snel mogelijk voor je op! Neem contact op met info@estseven.com en vermeld hier duidelijk jouw naam, bestelnummer en de items waar het om gaat. Dan kunnen wij je zo snel mogelijk helpen en het voor je oplossen!​

Kan ik mijn bestelling als brievenbuspakket retourneren?

Ja hoor, dat kan. Het risico hiervan is echter wel voor jezelf. Helaas komt het wel eens voor dat een brievenbuspakketje zoek raakt. Zonder track & trace code kunnen wij geen terugbetaling of vergoeding geven voor het vermiste pakketje.

Wij adviseren dan ook om jouw retourzending te versturen als pakketpost en jouw track & trace code goed te bewaren. Dit is je verzendbewijsje!

Contact

Shop Est'Seven

Raasdorpwerweg 185 N

1075 KV Lijnden