Mijn maat is uitverkocht, kan ik deze toch bestellen?

Als er een maat van een bepaald artikel niet in de webshop staat, dan is deze (tijdelijk) niet op voorraad en daarom niet te bestellen. Deze maat kan nog binnen komen, dus houd de website in de gaten. U kunt ons altijd een email sturen via info@estseven.com voor meer informatie over naleveringen.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Pakketjes die via Post NL worden verstuurd, kunnen worden gevolgd met een track & trace code. Je ontvangt, vanaf het moment dat je pakket ons magazijn verlaat, een mail met een link naar de website van PostNL en je track & trace code. Op de site waar de link naartoe leidt, kun je je track & trace code invullen en zie je de huidige status van je bestelling. Indien het ‘brievenbuspost’ betreft, ontvang je geen track & trace code. Vaak duurt de levering van deze verzendmethode ook langer dan een ‘PostNL pakket’.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Geplaatste bestellingen kunnen wij helaas niet annuleren, omdat deze automatisch in onze systemen verwerkt worden. Nadat je de bestelling hebt ontvangen, kun je deze retour sturen, de kosten van het retourzenden zijn voor de klant.

​Ik heb een kortingscode

​Bij het afronden van je bestelling kun je jouw kortingscode invoeren. Indien het kortingsbedrag en het factuurbedrag niet overeenkomen dien je het openstaande bedrag via de betaalmethodes te voldoen.

Contact

Shop Est'Seven

Raasdorpwerweg 185 N

1075 KV Lijnden