Over ons

EST’SEVEN

Met liefde voor mode, is het logisch dat een eigen merk werd gecreëerd. Met ervaring in het verleden als verkoper en sales en later productie, is het logisch dat “van Haeften” een eigen merk lanceerde.

Het idee is om zijn idealen te creëren en een garderobe te delen die tot leven komt, met stukken zowel puur en mode getint voor zowel overdag als ’s nachts, met exclusieve prints van pastel en naturel tinten tot flexibele en felle kleuren in mooie basics en breiwerken.

Zijn visie op vrouwelijkheid is de basis van de creatie, waarbij de Parijse elegantie hoog staat. De garderobe wordt duidelijk gedragen door het stadse meisje dat naar discretie streeft en daardoor des te meer zichtbaar is. Haar stijl wordt gevoed door zuiverheid en dit geeft haar die koele uitstraling.

In 2023 lanceert hij EST’SEVEN HOMME, waarin hij zijn benadering van de herenmode uitdrukt. Deze garderobe bestaat uit casual wear met een onberispelijke snit en visueel opvallende kleding. De collectie volgt een lijn van een persoonlijke stijlwereld die hij graag elk seizoen opnieuw uitvindt.

Robby van Haeften
Oprichter en art-director